Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : admin

Τηλεφωνικό νούμερο : 13699225355

Free call
Henan Jixiang Industrial Co., Ltd

Βιομηχανική Co. Jixiang Henan, ΕΠΕ

Henan Jixiang Industrial Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: ALUDONG Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: >35.47 Million Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η διακοσμητική Co. υλικών Aludong Henan, ΕΠΕ βρίσκεται σε Rm 1305A, πράσινος πύργος κεντρικού νότου, δρόμος Chuangye νότιων δρόμων Dongfeng, πειραματική ζώνη ελεύθερου εμπορίου (Zhengzhou), πόλη Zhengzhou, επαρχία Henan, Κίνα. Πλεονέκτημα σε όλη τη χώρα, που χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τη φύση. «Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή περίπου 639 στρεμμάτων, η περιοχή οικοδόμησης περίπου 230751 τετραγωνικών μέτρων, είναι η μεγαλύτερη βάση παραγωγής των κινεζικών διακοσμητικών οικοδομικών υλικών, που ανήκουν στην Κίνα οι μονάδες μελών ένωσης βιομηχανίας που οικοδομικών υλικών, που ειδικεύονται στην παραγωγή APCP, καπλαμάς αργιλίου των μεγάλης κλίμακας κοινών επιχειρήσεων αποθεμάτων, εμπειρία παραγωγής, ισχυρή τεχνική δύναμη, έχουν έναν τέλειο εξοπλισμό παραγωγής και ακριβή όργανα ποιοτικού ελέγχου επεξεργασίας. «Co. υλικών Henan Aludong η διακοσμητική, το ΕΠΕ» και τα οικοδομικά υλικά της Σαγκάη Jixiang ομαδοποιούν τη Co. ΕΠΕ, υλική Co. ΕΠΕ, Co. ΕΠΕ, πλαστική Co. ΕΠΕ, Co. ΕΠΕ, μακροχρόνια εταιρία περιορισμένης ευθύνης διακοσμήσεων Zhengzhou Jin MU οργάνων liantai Zhejiang Yueqing Zhongtian οργάνων Yueqing Zhongtian επιστρώματος της Σαγκάη κάτω από την ομάδα οικοδομικών υλικών της Σαγκάη Jixiang.

ΚΙΝΑ Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Από την έναρξή της η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στο ΑΚΕ, την παραγωγή καπλαμάδων αργιλίου έρευνα, ανάπτυξη και, εμμείνετε πάντα στην υψηλή αφετηρία, εξαιρετικά συμβατικές ιδέες ανάπτυξης, για να δημιουργήσετε τη ζήτηση στην αγορά για την εικόνα εμπορικών σημάτων, με την άριστη ποιότητα και την τέλεια υπηρεσία για να κερδίσει τον έπαινο πελατών και εμπιστευθείτε, δημοσιευμένος από τα εθνικά οικοδομικά υλικά που εξετάζουν το κέντρο και ποιότητας η επίβλεψη των εθνικών οικοδομικών υλικών που εξετάζουν τα κέντρο υλικά της Κίνας υπογράφει αρχικά «την πυροπροστασία» προϊόντα λογότυπων, προϊόντα για τα εθνικά οικοδομικά υλικά που εξετάζουν το κέντρο και την εθνική αργίλιο-πλαστική επίβλεψη ποιότητας των προϊόντων σύνθετων υλικών και που εξετάζουν το κέντρο για τη δοκιμή των κατάλληλων προϊόντων και απένειμε τη «έκθεση δοκιμής» και τη «έκθεση επιθεώρησης».

Μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του νέου αιώνα και η είσοδος του ΠΟΕ, η επιχείρηση για να προχωρήσουν σταθερά, τον Απρίλιο του 2002 όλη η ασφάλεια ευθύνης ποιότητας των προϊόντων θα αντεχτεί από την ασφαλιστική εταιρεία των ανθρώπων της Κίνας, κέρδισε τον Ιούνιο του 2004 τα ολυμπιακά δομικά υλικά και το πιστοποιητικό σύστασης εξοπλισμού, το Δεκέμβριο του 2004 διεθνές πιστοποιητικό πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων ISO9001 που εκδόθηκε από το κέντρο ποιοτικής πιστοποίησης της Κίνας, οργάνωση περισσότεροι από 50 κλάδοι σε όλη τη χώρα και που εξήχθη στην Ευρώπη, Αμερική η αγορά της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, η ποιότητα των προϊόντων επιχείρησης και το επίπεδο μάρκετινγκ σε ένα νέο επίπεδο.

ΚΙΝΑ Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

«Διαχείριση καλής πίστης, βιώσιμη ανάπτυξη, υψηλή - η ποιότητα και η υψηλή αποτελεσματικότητα, εξυπηρέτηση πελατών» είναι ποιοτική πολιτική της επιχείρησής μας. Από την άποψη της παραγωγής και της υπηρεσίας, απορροφάμε ενεργά τη προηγμένη τεχνολογία από το σπίτι και στο εξωτερικό, και παρέχουμε στους πελάτες τα ποιοτικά προϊόντα την ισχυρή τεχνική δύναμη, τον περίπλοκο εξοπλισμό και την τέλεια τεχνολογία.

Η συνολική επένδυση προγράμματος πιάτων αργιλίου επιχείρησης 1 δισεκατομμύριο yuan, η εισαγωγή της αργίλιο-πλαστικής σύνθετης προηγμένης γραμμής παραγωγής 24, μεγάλη γραμμή παραγωγής 4, εξοπλισμός μετάλλων φύλλων της Ιαπωνίας Murata, αυτόματος ψεκάζοντας εξοπλισμός της Ιαπωνίας Ransburg, προεπεξεργασία Henkel, το κύριο PE ΑΚΕ, καπλαμάς αργιλίου, πιάτο αργιλίου, κυψελωτός πίνακας, γραμμές επιστρώματος αργιλίου παραγωγής συμμορίας πυρκαγιάς καλύπτει, καλύπτει, fluorocarbon νανο πιάτο, ελαφριά πέτρα, κόλλα οικοδόμησης και άλλα υλικά διακοσμήσεων, συνολικά εκατό είδη προδιαγραφών και τα χρώματα, προϊόντα με το αργίλιο υψηλής αγνότητας καλύπτουν και υψηλός - υλικό ποιοτικού πολυαιθυλενίου με τη προηγμένη τεχνολογία και τον εξοπλισμό για το σύνθετο υψηλής ακρίβειας και του που χρησιμοποιείται ευρέως μέσα και έξω από στη διακόσμηση επιφάνειας τοίχων από τα μεγάλα κτήρια και τα σπίτια, με το βάρος η ελαφριά, υψηλής αντοχής, υγιής επίδραση μόνωσης είναι καλή, εύκολο να καθαριστεί και ελεύθερη κάμψη, κουρά και άλλα πλεονεκτήματα, τα προϊόντα υιοθετούν τη διαδικασία ψησίματος και αποφεύγουν την εγκατάσταση της ρύπανσης αερίου προϊόντων, είναι τα σύγχρονα προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος πρωτοπορίας πράσινα, οι εσωτερικές και ξένες προοπτικές αγοράς είναι πολύ ελπιδοφόρες.

 

ΚΙΝΑ Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Είμαστε πεπειραμένοι, περίπλοκοι και καυχώμαστε ένα περιεκτικό σύνολο μονάδων παραγωγής και μια πλήρη σειρά QC μέτρων.ΚΙΝΑ Henan Jixiang Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

lenazheng@henanjixiang.com
13699225355